Zwemspa's

Koop je zwemspa bij een ervaringsdeskundige Hollaert Spassion - ontdek hier de collectie

Actieve filters

Jouw specialist in zwemspa's in Nederland en België

Ontdek hoe onze zwemspa's een perfecte mix bieden van ontspanning en lichaamsbeweging, ideaal voor thuisgebruik of aan een vakantieverblijf met Vortex Spas Titanium. Zwemspa's kunnen zowel warm als koud water bevatten, waardoor je er het hele jaar door van kunt genieten.

Bij Hollaert Spassion zijn we van mening dat zwemspa’s hét product van de toekomst worden, meer dan een zwembad. In deze blog zetten we alle informatie over een zwemspa op een rijtje. In een notendop: goedkoper - makkelijk verplaatsbaar - heel jaar rond

Hollaert Spassion biedt een breed scala aan zwemspa's die zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een compact model voor jouw tuin of een ruime zwemspa, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze modellen lopen uiteen van een compacte familiezwemspa Vortex Aquagym Extreme tot zwemspa Hydrozone Extreme met apart wellness gedeelte en stuk waar je tegenstroom zwemt.

Wist je trouwens dat alle onze spa's uitgerust kunnen worden met een warmtepomp van SpaNet? Zo bespaart je op je verwarmingskosten. We hebben hierover een uitgebreide blog geschreven. Dit lees je hier.

Waarom kies je voor Hollaert Spassion?

Wij streven naar perfectie in elk aspect van onze producten en service:

  • We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste zwemspa die past bij jouw behoeften en ruimte.

  • Al onze zwemspa's zijn vervaardigd uit duurzame materialen, zodat je jarenlang kunt genieten van ongeëvenaarde kwaliteit. 

  • Wij bieden begeleiding en nazorg, zowel tijdens de aankoop als de levering en installatie van uw zwemspa. Dit geldt voor spa’s en producten.

  • Levering en plaatsing in België en Nederland is mogelijk. Wij maken hiervoor een aparte prijsopgave. Er zijn meerdere factoren afhankelijk voor het transport van een zwemspa. 

Your place will be the place to be 

Klaar om jouw zwemervaring te transformeren? Van jouw tuin een echte parel te maken door een zwemspa te plaatsen?

Breng een bezoek aan onze showroom in Koewacht voor persoonlijke advies en een demonstratie. Wij hebben een zwemspa ingebouwd staan zodat we alles tot in detail kunnen uitleggen en tonen. Bij Hollaert Spassion weten we hoe belangrijk ontspanning en welzijn zijn.  Kom langs en laat je verrassen door de mogelijkheden van een zwemspa!

✓ Gratis levering vanaf 75 €

Levering BE/NL 6,95 €

✓ Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

✓ Levering in een straal van ± 7 km rond Koewacht brengen we persoonlijk aan huis

✓ Enige in Zeeuws-Vlaanderen met aanbod spa's, zwemspa's en toebehoren

✓ Meer dan 10 jaar ervaring

✓ Duurzame spa's en warmtepompen

✓ Kleinschalig, persoonlijke aanpak