Onderhoudsproducten

Actieve filters

Alles voor je spa onderhoud voor optimaal plezier!

Wil je jouw spa-ervaring optimaliseren met kristalhelder water en een perfect onderhouden spa? Het onderhouden van je spa of zwemspa is belangrijk om ervoor te zorgen dat je blijft genieten van een optimale en langdurige spa ervaring. Bij Hollaert Spassion begrijpen we dit als geen ander, en daarom bieden wij alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloos onderhoud!

Met de producten van Hollaert Spassion voor je bubbelbad onderhoud kun je erop vertrouwen dat jouw spa altijd in topconditie verkeert. Ben je op zoek naar producten voor het reinigen van je spa filter of het balanceren van de pH-waarde van het water? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan spa onderhoudsproducten, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en effectiviteit.

Als je behoefte hebt aan advies over spa onderhoud, staan wij klaar om je te helpen. Bij Hollaert Spassion streven we ernaar om jou te ondersteunen bij het creëren van jouw ideale ontspanningsruimte!

Zorg ervoor dat jouw spa in topconditie blijft met de spa producten van Hollaert Spassion

Vraag je je af hoe je ervoor kunt zorgen dat je bubbelbad naar behoren blijft werken? Om langdurig te kunnen genieten van een moeiteloze en ontspannende ervaring telkens wanneer je de deksel van je bubbelbad opent, is regelmatig spa onderhoud essentieel. Bij Hollaert Spassion hebben we verschillende spa producten voor diverse onderhoudsbehoeften.

Het is aan te raden om de spa-besturing regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat alle functies naar behoren werken. Gebruik hiervoor hoogwaardige chemicaliën die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in spa's. Lees onze blog ‘Zijn goedkope spa-chemicaliën de risico's waard? voor meer informatie over spa onderhoudsproducten.

Ook verdienen de spa jets de nodige aandacht, aangezien verstoppingen de massage-ervaring kunnen verstoren. Met onze AquaFinesse spa producten reinig je grondig het interieur en de leidingen van je hot tub of spa.

Tot slot is het verstandig om altijd een cover te gebruiken wanneer de spa niet in gebruik is, Dit is een simpele, maar effectieve manier om energie te besparen en je spa schoon te houden. Tot slot is het aan te bevelen om jaarlijks professioneel onderhoud te plannen, zodat alle componenten goed functioneren en eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en verholpen. Heb je hierover vragen? Neem gerust contact met ons op!

Verleng je spa plezier met het onderhouden van je spa filters


Ook de spa filters vragen om aandacht in het onderhoud. Het is van essentieel belang om je filters regelmatig te reinigen. Vuile filters kunnen namelijk de waterkwaliteit negatief beïnvloeden, waardoor je spa minder aangenaam wordt.

Een schone spa filter is van cruciaal belang voor een optimaal werkende spa of zwemspa. Daarom bieden wij een scala aan producten voor het reinigen en onderhouden van filters. Onze spa filter reinigers zijn speciaal ontwikkeld om vuil en andere verontreinigingen effectief te verwijderen, waardoor de levensduur van je filter wordt verlengd en de prestaties van je spa worden verbeterd!

Kies voor onze spa wateronderhoud producten voor heerlijk fris water

Niets is zo belangrijk voor jouw spa ervaring als optimaal water. Naast de spa filter reiniging is spa wateronderhoud, zoals het controleren van de pH-waarde van het water, van groot belang. Een gebalanceerde pH-waarde staat garant kristalhelder en hygiënisch water, wat bijdraagt aan de ultieme spa ervaring.

Onze producten zijn speciaal ontworpen voor bubbelbaden, spa's en wellnessruimtes. Ze helpen de waterkwaliteit te behouden, bacteriën te bestrijden en zorgen voor uitnodigend en helder water. Op zoek naar een waterbehandeling bubbelbad? Kies voor onze kwalitatieve spa onderhoudsproducten van Aqua Perfect voor bijvoorbeeld 100% chloorvrij water. Of ga voor een helende werking als behandeling van huidklachten met Dode zee water van AquaFinesse. Goed voor lichaam en geest!

Het is tevens van belang om het water regelmatig te verversen om de waterkwaliteit te behouden en ophoping van chemicaliën te vermijden. Daarnaast is het essentieel om de omgeving rondom het spabad schoon te houden, om te voorkomen dat vuil en bladeren in het water belanden. Wil je je natuurstenen of keramische tegels schoonmaken? Gebruik hiervoor onze effectieve Berdy schoonmaakmiddelen.

Ontdek de wateronderhoud spa producten van Hollaert Spassion die je nodig hebt om jouw water fris en schoon te houden! Heb je vragen of wil je graag deskundig advies voor je bubbelbad onderhoud? Neem gerust contact met ons op; we staan klaar om je te helpen!✓ Gratis levering vanaf 75 €

Levering BE/NL 6,95 €

✓ Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

✓ Levering in een straal van ± 7 km rond Koewacht brengen we persoonlijk aan huis

✓ Enige in Zeeuws-Vlaanderen met aanbod spa's, zwemspa's en toebehoren

✓ Meer dan 10 jaar ervaring

✓ Duurzame spa's en warmtepompen

✓ Kleinschalig, persoonlijke aanpak