Lijst van producten op merk Vortex Spas

Ontdek de luxe van Vortex Spas

Ervaar ultieme ontspanning met de jacuzzi's van Vortex Spas, rechtstreeks uit Australië. Deze spa's zijn ontworpen om de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl te bieden, waardoor je wellness-ervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Wat maakt deze spa's zo bijzonder?

1. Geavanceerde technologie:
Vortex Spas maakt gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat je spabad de beste prestaties levert. Met functies zoals hydromassage, energie-efficiënte verwarming dankzij de SpaNet  sturing en geavanceerde filtratiesystemen, geniet je van een schoon en ontspannend bad, elke keer weer.

2. Hoogwaardige materialen:
Onze jacuzzi's zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden. Hierdoor kunt u zowel binnen als buiten genieten van uw spa, ongeacht het seizoen. Een zelfdragende kuip opgebouwd uit 3 lagen Amerikaanse Aristech acryl is hiervan het bewijs

3. Stijlvol ontwerp:
Vortex Spas combineert functionaliteit met esthetiek. Onze whirlpools zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren, zodat er altijd een model is dat perfect aansluit bij jouw tuin of interieur.

4. Milieuvriendelijk:
Met oog voor het milieu, zijn deze spa's ontworpen om water en energie te besparen zonder in te boeten op prestaties. Zo geniet je niet alleen van luxe, maar draagt je ook bij aan een duurzamere toekomst. De warmtepompen van SpaNet zijn perfect aan te sluiten.

5. Uitgebreide garantie:
Vortex Spas staat achter de kwaliteit van hun producten. Daarom bieden zij een uitgebreide garantie op al onze spa's, zodat je met een gerust hart kunt ontspannen.

6. Jacuzzi Group:
Vortex Spas is onderdeel van Jacuzzi Group. Daar deze acquisitie beschikken ze over een nog grotere team van experten

Populaire Modellen

Vortex Nitro Hydroplus: Perfect voor een diepe massage-ervaring, ideaal voor sporters en wellness-liefhebbers.

Vortex Ikon: Een stijlvolle spa gebaseerd op de luxe-boten, jachten.

Vortex Hydrozone: Een zwemspa waarin je tegen de krachtige tegenstroom kan zwemmen met een apart spa-gedeelte om te ontspannen na de inspanning

Klanttevredenheid

Bij Vortex Spas én bij ons, Hollaert Spassion staat klanttevredenheid centraal. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte spa die aansluit bij je wensen en behoeften.

Bezoek onze showroom

Wil je onze jacuzzi's in het echt ervaren? Bezoek dan onze showroom waar je zowel droog als nat kan testen. Laat je informeren en adviseren door ons. Ontdek zelf waarom Vortex Spas de beste keuze is voor ultieme ontspanning en wellness.

Boek via het contactformulier

✓ Gratis levering vanaf 75 €

✓ Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

✓ Levering in een straal van ± 7 km rond Koewacht brengen we persoonlijk aan huis

✓ Enige in Zeeuws-Vlaanderen met aanbod spa's, zwemspa's en toebehoren

✓ 13 jaar ervaring

✓ Duurzame spa's en warmtepompen

✓ Kleinschalig, persoonlijke aanpak

Actieve filters