Bestellen

Super leuk dat je een bestelling bij Hollaert Spassion hebt geplaatst! 

Je ontvangt een orderbevestiging per mail op het door jou opgegeven mailadres. Houd ook je spam of ongewenste mailbox in de gaten, het komt wel eens voor dat deze mailtjes hierin belanden. Mocht je binnen 2 uur na je bestelling geen orderbevestiging hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op via spassion@hollaert.eu. Wij kunnen dan voor je checken of je bestelling goed is doorgekomen in ons systeem.

Let op, je kunt online je bestelling niet meer wijzigen. Wil je onverhoopt toch iets veranderen, stuur dan een mailtje of bel ons.

Betalen

In de online shop kun je betalen via I-DEAL of Bancontact.  Wanneer je liever wilt betalen door middel van een bankoverschrijving, op factuur of via een betaalverzoek, neem dan even contact op via mail: spassion@hollaert.eu.

Wil je betalen bij afhaling? Dat kan ook, geef dit aan tijdens het bestelproces. Op onze locatie kan je contant of met je favoriete bank-app betalen.

Verzenden

We streven er naar bestelling die op werkdagen voor 15:00 besteld worden, dezelfde dag nog te verzenden.

Wij streven er naar uw pakket zo snel mogelijk te verzenden. Pakketten worden over het algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden via PostNL of DHL met tracking code. Voor België kiezen we BPost.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Je pakket wordt op eigen risico verzonden maar er wordt bijzondere zorg aanbesteed. Echter zijn wij ook afhankelijk van de vervoersdiensten.

Voor alle bestellingen wordt door ons bij je bestelling €6,95 in rekening gebracht binnen Nederland.

Voor verzendingen naar België komt er €6,95 bij.

Vanaf 75€ wordt je bestelling gratis verzonden.

Woon je in de buurt en wil je je bestelling afhalen? Dan kan op afspraak. Kies voor deze optie bij het plaatsen van je bestelling.
Je krijgt een mailtje of berichtje wanneer je bestelling klaar ligt.

Bovenstaande tarieven zijn enkel geldig voor kleine producten. Voor een parasol, cover, (zwem-) spa of warmtepomp gelden andere tarieven.

Hiervoor nemen wij contact met u op.

Duurzaamheid

Voor onze verzending hergebruiken wij dozen. Het kan dus zijn dat er een doos van een andere (web)winkelier bij je aankomt.
Het gaat tenslotte om in de inhoud, de doos verdwijnt weer bij het oud papier.