Warmtepompen

Actieve filters

Alle spa's die we verkopen, kunnen nadien uitgerust worden met één van onderstaande warmtepompen. Kan onmiddellijk bij aankoop ook mee besteld worden.

Bij Hollaert Spassion verdelen we warmtepompen van SpaNet die aansluiten op onze spa's van Vortex Spas, Evolution, Tulp en Elvi.  SpaNet is een betrouwbare partner voor hoogwaardige warmtepompen die zorgen voor optimaal comfort en efficiëntie bij jouw spabad. Onze warmtepompen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om het water te verwarmen en te koelen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele ervaring.

Waarom een warmtepomp

Het verwarmen en op temperatuur houden van het water is goed voor ongeveer 85% van de gebruikskosten van uw spa. Al in 2009 erkende SpaNET dat luchtwarmtepompen de meest energie-efficiënte manier van verwarmen zijn en werd het de eerste fabrikant van spabesturing die een interface ontwikkelde om een echte integratie van de warmtepomp in een spabad aan te bieden. De afgelopen jaren heeft de plug-n-play-warmtepompinterface van de SV-serie een leidende rol gespeeld in de industrie door een directe aansluiting van een warmtepomp op je spa te bieden, waardoor de verwarmingskosten tot 75% op elke stroomrekening kunnen worden teruggebracht.

Als je geen warmtepomp installeert, zijn je verhoogde elektriciteitskosten evenveel als de kosten voor een warmtepomp. Echter heb je die nooit aangekocht. Zonde geld toch!

Voordelen van Spanet Warmtepompen

SpaNet warmtepompen bieden een aantal voordelen die ze onderscheiden van de rest:

  • Energie-efficiëntie: Onze warmtepompen zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, waardoor je kunt besparen op de energiekosten terwijl je toch geniet van een warm bad.
  • Betrouwbare prestaties: Met jarenlange ervaring en innovatie levert SpaNet warmtepompen die betrouwbaar zijn en consistent hoge prestaties leveren.
  • Milieuvriendelijk: Door gebruik te maken van natuurlijke energiebronnen zoals de buitenlucht, dragen onze warmtepompen bij aan een lagere ecologische voetafdruk.

Bestel je warmtepomp vandaag nog

En haal het maximaal uit je spa. Zowel in winter als zomer kan je door gebruik van deze warmtepompen besparen op je energiekosten. Heb je al een spa en wens je dit te installeren? Dat kan, de Vortex Spas, Fisher Spas, Tulp en Evoltion zijn allemaal wartempomp-ready. De warmtepompen zijn plug-n-play en kunnen eender wanneer aangesloten worden.

Wees geen dief meer van je portemonnee en installeer je warmtepomp!

✓ Gratis levering vanaf 75 €

Levering BE/NL 6,95 €

✓ Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden

✓ Levering in een straal van ± 7 km rond Koewacht brengen we persoonlijk aan huis

✓ Enige in Zeeuws-Vlaanderen met aanbod spa's, zwemspa's en toebehoren

✓ Meer dan 10 jaar ervaring

✓ Duurzame spa's en warmtepompen

✓ Kleinschalig, persoonlijke aanpak