Aquafinesse Inflatable Kit (Opblaasbare Spa)

€ 69,00
Inclusief btw

Waterbehandelingset voor de opblaasbare spa (zoals Intex, Lay-z-spa)

  Gratis verzending

vanaf 75 euro (niet van toepassing op spa's, parasols, warmtepompen)

  Leverkost

BE/NL 6,95 €

  Op werkdagen voor 15:00 besteld

is dezelfde dag verzonden (PostNL, DHL of BPost)

AquaFinesse desinfectiepakket voor opblaasbare spa's

Deze doos bevat alles wat u nodig heeft voor uw opblaasbare spa-waterverzorging.
Er zijn eenvoudige stap-voor-stap instructies bij voor het verkrijgen van mooi, helder water op een verantwoorde en gebruiksvriendelijke manier. 

Deze Aquafinesse Inflatable Kit bevat:
- 1 tweeliterfles Aquafinesse vloeistof.
- 1 pot SWE desinfectiekorrels 65.
- 1 maatlepel voor het doseren van de korrels.
- 1 maatbeker.
- 1 handleiding.

AquaFinesse maakt het onderhoud van je opblaasbare spa wel héél gemakkelijk. Het is een zeer effectieve desinfectiemethode, die slechts 1 minuut per week van je tijd vergt. Je voegt simpelweg wat AquaFinesse-vloeistof toe via het maatbekertje, gevolgd door een schepje chloorgranulaat (standaard meegeleverd). Meer is het niet en zeker zo effectief als chloor en zout.

Vervangt chloor of zout

AquaFinesse zorgt voor ongekend schoon, helder en geurvrij water. Het is een desinfectiemethode die chloor of zout vervangt. Het vergt veel minder gedoe. Daarnaast voorkomt AquaFinesse kalkopbouw aan verwarming, pompen en gladde wanden. Het resultaat hiervan is ultiem zacht spawater dat niet alleen fijn is voor je huid, maar ook de levensduur van je spaonderdelen aanzienlijk verlengt. Je hebt geen pH producten, vlokmiddelen of andere gebruikelijke producten meer nodig.

We raden wel aan het water af en toe nog een keer te testen. Zeker als je de basisprincipes van spa onderhoud niet altijd goed in acht neemt.

Voorkomt kleverige wanden

Je opblaasbare spa wordt dagelijks vervuild door vele bacteriën. Deze bacteriën zijn constant bezig een ondoordringbare laag (biofilm) te produceren. Deze is bestand tegen chloor en andere desinfectiemiddelen. De biofilm is kleverig en slijmerig en vind je terug op alle vochtige oppervlakken. Denk aan de wanden, leidingen, cover of de jets. Wanneer deze echt dik is kun je hem er met je vinger af schrapen. Herkenbaar?

In tegenstelling tot andere ontsmettingsmiddelen is AquaFinesse wel in staat om de biofilm van bacteriën geheel te openen en los te maken. Wanneer dit gebeurt worden de bacteriën blootgesteld aan de ‘boze buitenwereld’ en zijn ze enorm kwetsbaar. Een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel is nu voldoende om de bacteriën te vernietigen. Nieuwe bacteriën krijgen niet eens meer de kans om zich vast te hechten. Ze vlokken binnen korte tijd samen en spoelen vervolgens het filtersysteem in. Hier worden ze vernietigd dankzij het ontsmettingsmiddel.

Nieuw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in