Aquafinesse Swimspa (pakket voor zwemspa)

€ 169,00
Inclusief btw

Aquafinesse Zwemspa onderhoud, pakket goed voor ca. 6 maanden compleet wateronderhoud bij een zwemspa.

Aquafinesse SWIMSPA voor de zwemspa is een alles-in-één oplossing die in combinatie met chloor het totale onderhoud van de swimspa sterk vereenvoudigt.

1x per week onderhoud en altijd helder en schoon water.

  Gratis verzending

vanaf 75 euro (niet van toepassing op spa's, parasols, warmtepompen)

  Leverkost

BE/NL 6,95 €

  Op werkdagen voor 15:00 besteld

is dezelfde dag verzonden (PostNL, DHL of BPost)

AquaFinesse Swim Spa Water Care Box

Deze doos bevat alles wat u nodig heeft voor uw zwemspa-waterverzorging voor 6 maanden
Er zijn eenvoudige stap-voor-stap instructies bij voor het verkrijgen van mooi, helder water op een verantwoorde en gebruiksvriendelijke manier. 

Deze Aquafinesse Kit bevat:

  • 30 SwimSpa tabletten
  • 30 chloortabletten
  • drijvende chloordispenser
  • gebruiksaanwijzing

Een swim spa heeft zijn eigen unieke uitdagingen op het gebied van waterbehandeling. Uiteraard heeft AquaFinesse ook een product ontworpen die deze uitdagingen aan kan. Zoals alle AquaFinesse producten is het Swim Spa Water Care System eenvoudig en gebruiksvriendelijk en zorgt het voor schoon, kristalhelder en zijdezacht water. Alles wat je nodig hebt voor ca. 6 maanden waterbehandeling van je  swim spa!

Wat maakt AquaFinesse uniek?

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat de wanden van je hot tub glibberig aanvoelde. Alsof er een slijmlaag aan de wanden zit. Dit wordt ook wel biofilm genoemd. Hierin nestelen zich vele bacteriën. Traditionele producten zoals bijvoorbeeld chloor komen bijna niet door deze laag (biofilm) heen waardoor er een hele grote hoeveelheid nodig is om de bacteriën te bereiken, met als gevolg dat er een hele hoge dosis desinfectie in het water terecht komt. Dit is slecht voor de ogen, de ademhaling en de huid. Dat wil natuurlijk niemand. De unieke gepatenteerde AquaFinesse formule is, in tegenstelling tot andere producten, in staat om deze biofilm laag los te weken van de wanden en open te breken, waardoor de bacteriën zich niet meer kunnen verschuilen. Nu heb je nog maar een klein beetje desinfectie nodig.

Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon, zijdezacht en kristalhelder water. Daarnaast zorgt de AquaFinesse formule ervoor dat de onderdelen van jouw hot tub  langer mee gaan doordat het kalkopbouw in je hot tub / spa voorkomt!

Eenvoudige wekelijkse behandeling

1. Begin indien mogelijk met schoon water; voeg een AquaFinesse Swim Spa tablet en een SWE Desinfectietablet 90 toe aan de drijvende dispenser en plaats deze in het water.
2. Vervang de AquaFinesse waterverzorgingstablet wekelijks op dezelfde dag.
Elke AquaFinesse waterverzorgingstablet behandelt tussen de 8.000 – 10.000 liter water gedurende een periode van 1 week.

Nieuw

Je bent misschien ook geïnteresseerd in