Berdy Cerasol - ontvettende onderhoudsreiniger keramische tegels - fles 1l

€ 12,50
Inclusief btw

Sterk ontvettende onderhoudsreiniger

  • Cerasol ontvet
  • Laat geen voeding na en geeft geen bijkomende glans
  • Behoudt natuurlijke uitstraling van uw vloer

  Gratis verzending

vanaf 75 euro (niet van toepassing op spa's, parasols, warmtepompen)

  Leverkost

BE/NL 6,95 €

  Op werkdagen voor 15:00 besteld

is dezelfde dag verzonden (PostNL, DHL of BPost)

Dé keuze voor een stralende en gemakkelijk te onderhouden vloer.

Heeft u moeite om uw vloeren schoon te houden?
Berdy Cerasol is hier om u te helpen.

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing om je keramische tegels en andere niet-poreuze oppervlakken in topconditie te houden? Maak kennis met Cerasol, de ultieme reiniger, speciaal ontworpen om jouw vloer er altijd prachtig uit te laten zien.

Het verschil van Berdy Cerasol :

  • Stevig geconcentreerd: Met Cerasol heb je slechts een kleine hoeveelheid nodig voor verbluffende resultaten. Dit maakt het niet alleen kostenbesparend, maar ook buitengewoon efficiënt in gebruik.
  • Geen Spoor van Residu: Dankzij onze geavanceerde formule hoef je je geen zorgen te maken over lelijke strepen of resten op je vloer, zelfs niet bij regelmatig gebruik.
  • Aangename Geur: Cerasol zorgt voor een plezierige schoonmaakervaring met zijn aangename geur, waardoor schoonmaken een genot wordt.

Zuinig en praktisch in gebruik:

Met Berdy Cerasol kun je gemakkelijk één dopje in een emmer water van 10 liter doen, de oplossing verdunnen en vervolgens met een microvezeldweil en trekker moeiteloze schoonmaakresultaten bereiken. En met een rendement van ongeveer 60 m² bij een verdunning van 1 dop Cerasol op 10 liter water, kun je langdurig genieten van de uitstraling dankzij de krachtige reiniging van Cerasol.

Wat onze klanten zeggen:

“Ik kan niet geloven hoeveel tijd en moeite Cerasol me heeft bespaard bij het schoonmaken van onze vloeren. Het ruikt geweldig en laat onze tegels glanzen als nooit tevoren.” – Sarah

Kies voor Cerasol en laat je tegel vloer stralen:

Cerasol is jouw betrouwbare partner voor het onderhouden van vloeren met gemak en vertrouwen. Geef je keramische tegels en niet-poreuze oppervlakken de zorg die ze verdienen en houd je ruimte stralend en vlekkeloos met de krachtige reinigingskracht van Cerasol.

Berdy

Je bent misschien ook geïnteresseerd in