Berdy Green Free - groenverwijderaar fles 1l

€ 13,95
Inclusief btw

Groenverwijderaar

Green Free is een krachtige oplossing voor het verwijderen van groenaanslag. Het product is veilig en gebruiksvriendelijk, en geschikt voor alle materialen. Green Free hoeft alleen verneveld te worden op het oppervlak dat u wilt behandelen en vereist geen intensief schrobben.

  Gratis verzending

vanaf 75 euro (niet van toepassing op spa's, parasols, warmtepompen)

  Leverkost

BE/NL 6,95 €

  Op werkdagen voor 15:00 besteld

is dezelfde dag verzonden (PostNL, DHL of BPost)

Verwijder groenaanslag snel en eenvoudig met Green Free!

Groene aanslag op uw terras, oprit, muren of tuinmeubelen kan uw buitenruimte er vuil en verwaarloosd uit laten zien. Gelukkig is er nu een eenvoudige en effectieve manier om van die lelijke groene vlekken af te komen: Green Free!

Green Free is een super krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om groenaanslag snel en gemakkelijk te verwijderen. Met dit product hoeft u niet langer urenlang te schrobben of te boenen om uw buitenruimte er weer schoon en fris uit te laten zien.

Wat maakt Green Free zo uniek?

Ten eerste is Green Free volkomen veilig voor omliggende oppervlakken die niet behandeld hoeven te worden. Het product is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen intensief schrobben, waardoor het gemakkelijk toe te passen is. Het is geschikt voor alle materialen, waaronder natuursteen, hout en alle andere oppervlakken. Green Free is bovendien veel veiliger in vergelijking met andere producten op de markt, zoals chloor en azijn. Dit betekent dat u uw buitenruimte effectief kunt reinigen zonder u zorgen te hoeven maken over de schadelijke effecten van deze chemicaliën.

Hoe werkt Green Free?

Het gebruik van Green Free is zeer eenvoudig. U hoeft het product alleen maar te vernevelen op het oppervlak dat u wilt behandelen. Dit kan worden gedaan met een vernevelaar of gewoon met de hand. Let wel op dat de buiten temperatuur minimum 12 graden moet zijn en dat het minstens 24 uur droog moet zijn na het aanbrengen om de ideale werking van het product te creëren.

Met 1 liter Green Free en 20 liter water kunt u maar liefst 120m² groenaanslag verwijderen. Zo kunt u uw hele buitenruimte snel en gemakkelijk schoonmaken en genieten van een frisse, schone uitstraling.

 

*Gebruik biociden op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

Berdy

Je bent misschien ook geïnteresseerd in